Enkhuizer camperbouw is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk camper interieurs. Uw persoonlijke wensen worden in overleg omgezet in een haalbaar ontwerp voor het ombouwen van uw bestelbus naar camper.

In principe kan elk merk en type bestelbus omgebouwd worden tot camper. Volgens de eisen van het RDW moet de bestelbus wel voldoen aan een minimale stahoogte. Indien de stahoogte minder is dan 170 cm kan de bestelbus worden voorzien van een pop-up, hefdak of vast verhoogd dak.

Het ombouwen van een bestelbus naar camper kan bestaan uit verschillend werkzaamheden: * plaatsen van dakluiken en ramen * isoleren en afwerken van de vloer, wanden en plafond * realiseren meubels * elektrisch systeem * schoon en vuilwater tanks * etc.

Het is bij Enkhuizer Camperbouw mogelijk om één of meerder van deze werkzaamheden zelf uit te voeren, Eventueel met advies van ons. Op deze manier is het realiseren van een eigen buscamper nog voordeliger.

De kleuren en materialen kunnen in overleg worden bepaald. Voor de vloer, wanden en plafond worden zoveel mogelijk gebruik gemaakt van populieren multiplex. De maatwerk meubels worden vervaardigd van populieren multiplex welke tweezijdig is beplakt met een hpl (formica). Populieren multiplex is één van de lichtere houtsoorten. De hpl zorgt voor een duurzame en decoratieve afwerking. Wij gebruiken alleen onderdelen van A-merken zoals Dometic, Smev, Webasto, Eberspacher, Seitz, etc.